Projects

Steeds vaker wordt een beroep op ons gedaan als het gaat om maatwerk.

--- Ha Pieter, Graag alleen onder deze lijn dingen veranderen ---

Maatwerk dienstverlening

Het gebeurt steeds vaker dat er op Alb. Swijnenburg een beroep wordt gedaan voor project-transporten. Het gaat hierbij vaak om maatwerk dienstverlening, waarbij transport vaak een bijkomstigheid is. Een uitdaging, waar Alb. Swijnenburg graag aan mee werkt.

Marktkraam

Zo hebben wij in het verleden een mobiele marktkraam vervoerd. Naast het vervoeren, bouwden onze mensen de kraam ook op locatie op en hielp mee met het vermarkten van de goederen.

Museum

Ook hebben wij het (beveiligde)opslag, transport, opbouw en afbouw van een mobiel museum verzorgt. Gedurende de openingstijd bemande onze chauffeur ook het museum in de functie van promotiemedewerker, of beveiliger.

Gevelbouw

In de bouwwereld wordt er ook vaker gebruik gemaakt van Alb Swijnenburg projects. Een mooi voorbeeld in dit verband is een project in de gevelbouw. Tijdens dit project werden de gevelelementen door middel van prefrabikage voorgeproduceerd op meerdere locaties. Alle voorgeproduceerde elementen werden door Alb. Swijnenburg Tranporten bv opgehaald en tijdelijk opgeslagen. Ook werd glas en diverse toebehoren aangeleverd op ons opslagdepot. Vervolgens is alles conform een strak afroepschema aangeleverd op de bouwlocatie. Een hoge bouwsnelheid was vereist, terwijl er zeer weinig ruimte op de bouwlocatie aanwezig was. Een zeer nauwkeurige aanvoer- en afvoerlogistiek was dan ook noodzakelijk. Het gehele bouwproject werdt een succes, mede door de juiste samenwerking tussen Alb. Swijnenburg en de opdrachtgever.

Geluidswal

Soms is een spoedige aanpakt vereist. Ook dan is Alb. Swijnenburg een waardige partner. Zo werd er op Alb. Swijnenburg een beroep gedaan om zo snel mogelijk 1km geluidswal bestaande uit glasplaten de verwijderen. Hierbij heeft Alb. Swijnenburg het complete traject verzorgt. Naast het transport werd er gezorgd voor de demontage ter plaatse, transport bokken, verpakkingsmateriaal, heftrucks, e.d.