Koeriersdiensten

De kracht van Alb. Swijnenburg Transporten b.v. in het koerierswerk zit vooral in de aanvullende services die wij u kunnen bieden. 

--- Ha Pieter, Graag alleen onder deze lijn dingen veranderen ---

Kleine goederen, specifiek vervoer.

Ook voor de kleine zendingen biedt Alb. Swijnenburg Transporten bv een passende oplossing. Met koeriersauto’s en met busjes kunnen we de kleinere zendingen op een nette en adequate manier vervoeren. Onze koeriersdienst is voorzien van flexibel materieel en gefocust om snel en kordaat in te spelen op uw vraag.

Om snel en kordaat op te kunnen treden beschikt Alb. Swijnenburg transporten bv over een multifunctionele bus. Deze bus is voorzien van laadklep, waardoor zelfstandig geladen en gelost kan worden. Bovendien is deze bus voorzien van schuifzelen. De schuifzeilen maken het laden en lossen via de zijkant mogelijk. Daarnaast kan er via de zijkant grotere goederen geladen worden.

Voor de kleine palletten en dozen kan er ook een personenauto ingezet worden.

De kracht van Alb. Swijnenburg Transporten b.v. in het koerierswerk zit vooral in de aanvullende services die wij u kunnen bieden. Voor diverse klanten doen wij de te vervoeren goederen gelijk installeren en/of inrichten. Het grote voordeel voor u is dat u geen werknemer na hoeft te sturen. Vraag ons vrijblijvend naar de mogelijkheden.