Distributie

Onze hoofdactiviteit is distributie.

--- Ha Pieter, Graag alleen onder deze lijn dingen veranderen ---

Feilloos schakelen tussen u en uw klant!

De oorsprong van Alb. Swijnenburg Transporten bv ligt in de distributie. Door de jaren heen heeft zich dit ontwikkeld in verschillende specialisme. Naast de reguliere distributie van ‘standaard’ pallets en pakketten, weten wij ons te onderscheiden door ook afwijkende afmetingen en goederen op een efficiënte manier te vervoeren.

Ervaren chauffeurs

Het grootste verschil wordt gemaakt door onze mensen. Onze chauffeurs zijn goed bekend in de wereld van de distributie en zijn in staat om uw goederen met de juiste zorg over te dragen aan uw klant! Naast het zorg dragen voor uw product, beschikken onze chauffeurs ook over het besef van waarde van de goederen. Uiteraard worden opgedane ervaringen gebruikt om onze dienstverlening te verbeteren.

Flexibele laadmogelijkheden

Daarnaast schrikken wij er ook niet van om ons materiaal af te stemmen op de behoefte van de klant. Zo worden er geheel klant specifiek trailers en bakken aangepast en wordt er gebruik gemaakt van diverse hulpmiddelen. Ons materiaal bestaat o.a. uit verlaagde trailers, diverse soorten wissellaadbakken, open en gesloten voertuigen, laadkleppen, gestuurde assen, pompwagens, autolaadkranen, steekwagens, e.d. Kortom, een heel gevarieerd pallet aan mogelijkheden.

Uiteraard willen wij ons ook graag inzetten voor uw vraagstuk. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op! Wij kijken graag met u naar de logistieke mogelijkheden!