Speciaal Transport - Alb. Swijnenburg Transporten BV

Speciaal Transport

Wegen worden kleiner, terwijl de goederen vaak steeds groter worden. Een probleem wat vraagt om een juiste aanpak! Met speciaal materieel en de juiste kennis weet Alb. Swijnenburg uw goederen te vervoeren. Het is onze uitdaging om uw goederen die te hoog, te lang, of te breed zijn naar de juiste bestemming te brengen. Naast de benodigde vergunningen kunnen wij ook een eventuele verzekering voor het transport organiseren.

Speciaal materiaal

Speciaal transport vraagt om speciaal materieel. Alb. Swijnenburg Transporten b.v. bezit een grote variatie aan materieel om speciaal transport mogelijk te maken. Zo bezit Alb. Swijnenburg Transporten b.v. uitschuifbare trailers en aanhangers in diverse uitvoeringen. Deze trailers/aanhangers maken het mogelijk om lengtes tot 29 meter te vervoeren. De uitschuifbare aanhangers worden voornamelijk ingezet voor het transport van lange units. Voor extreem hoge lading bezit Alb. Swijnenburg een uitschuifbare eurodieplader.

Hydraulisch gestuurde trailers

Alb. Swijnenburg transporten b.v. heeft ook hydraulisch gestuurde trailers, welke voorzien zijn van op afstand bestuurbare handbediening. Deze trailers kunnen door middel van een afstandbediening onafhankelijk van de truck bestuurd worden. Zo kan er maximaal gebruik gemaakt worden van de ruimte en worden zeer moeilijk bereikbare en krappe locaties toch bereikt!

Ook een groot project?

Van exceptioneel transport, op- en overslag tot huiftransport.
Alb. Swijnenburg Transporten B.V. bedenkt en regelt altijd de juiste oplossing voor uw transportvraag. Wij vervoeren echt alles tot 150 ton over de weg. Of over het water. Op uiterst efficiënte wijze. Door heel Europa. Neem voor uw transportvraag vrijblijvend contact met ons op!

Waarom Alb. Swijnenburg?