Distributie - Alb. Swijnenburg Transporten BV

Distributie

De oorsprong van Alb. Swijnenburg Transporten bv ligt in de distributie. Door de jaren heen heeft zich dit ontwikkeld in verschillende specialisme. Naast de reguliere distributie van ‘standaard’ pallets en pakketten, weten wij ons te onderscheiden door ook afwijkende afmetingen en goederen op een efficiënte manier te vervoeren.

Ervaren chauffeurs

Het grootste verschil wordt gemaakt door onze mensen. Onze chauffeurs zijn goed bekend in de wereld van de distributie en zijn in staat om uw goederen met de juiste zorg over te dragen aan uw klant! Naast het zorg dragen voor uw product, beschikken onze chauffeurs ook over het besef van waarde van de goederen. Uiteraard worden opgedane ervaringen gebruikt om onze dienstverlening te verbeteren.

Uitgebreide mogelijkheden

Ons materieel bestaat o.a. uit verlaagde trailers, diverse soorten wissellaadbakken, open en gesloten voertuigen, laadkleppen, gestuurde assen, pompwagens, autolaadkranen, steekwagens.

Kennis van verschillende goederen

Naast de reguliere distributie van ‘standaard’ pallets en pakketten, weten wij ons te onderscheiden door ook afwijkende afmetingen en goederen op een efficiënte manier te vervoeren.

Nationaal & internationaal

Uiteraard willen wij ons ook graag inzetten voor uw internationale vraagstuk. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op! Wij kijken graag met u naar de logistieke mogelijkheden!

Ook een groot project?

Van exceptioneel transport, op- en overslag tot huiftransport. Alb. Swijnenburg Transporten B.V. bedenkt en regelt altijd de juiste oplossing voor uw transportvraag. Wij vervoeren echt alles tot 150 ton over de weg. Of over het water. Op uiterst efficiënte wijze. Door heel Europa. Neem voor uw transportvraag vrijblijvend contact met ons op!

Waarom Alb. Swijnenburg?