Diensten - Alb. Swijnenburg Transporten BV

Onze diensten

Distributie

De oorsprong van Alb. Swijnenburg Transporten bv ligt in de distributie. Door de jaren heen heeft zich dit ontwikkeld in verschillende specialisme. Naast de reguliere distributie van ‘standaard’ pallets en pakketten, weten wij ons te onderscheiden door ook afwijkende afmetingen en goederen op een efficiënte manier te vervoeren.

Autolaadkranen

Heden ten dagen worden autolaadkranen, naast het laden en lossen van de eigen lading, voor steeds meer toepassingen gebruikt. Hierbij moet u denken aan het plaatsen, en/of demonteren van beglazing, kozijnen, constructie, machines, kunstwerken, monumenten, e.d.

Speciaal transport

Wegen worden kleiner, terwijl de goederen vaak steeds groter worden. Een probleem wat vraagt om een juiste aanpak! Met speciaal materieel en de juiste kennis weet Alb. Swijnenburg uw goederen te vervoeren. Het is onze uitdaging om uw goederen die te hoog, te lang, of te breed zijn naar de juiste bestemming te brengen.

Ook een groot project?

Van exceptioneel transport, op- en overslag tot huiftransport.
Alb. Swijnenburg Transporten B.V. bedenkt en regelt altijd de juiste oplossing voor uw transportvraag. Wij vervoeren echt alles tot 150 ton over de weg. Of over het water. Op uiterst efficiënte wijze. Door heel Europa. Neem voor uw transportvraag vrijblijvend contact met ons op!

Waarom Alb. Swijnenburg?