Autolaadkranen

De kracht om verschillen te overbruggen

--- Ha Pieter, Graag alleen onder deze lijn dingen veranderen ---

 

Heden ten dagen worden autolaadkranen, naast het laden en lossen van de eigen lading, voor steeds meer toepassingen gebruikt. Hierbij moet u denken aan het plaatsen, en/of demonteren van beglazing, kozijnen, constructie, machines, kunstwerken, monumenten, e.d.

De omstandigheden waarbij een hijsklus moet worden uitgevoerd zijn zeer gevarieerd. Beperkte draaimogelijkheden, slechte aanrij routes, grote afstanden die overbrugt moeten worden, of zware goederen. Dat is ook de reden waarom wij een brede range van autolaadkranen actief hebben. We zijn instaat om te kranen op moeilijk bereikbare locaties, om zware lasten te (ver)plaatsen, of om grote afstanden te overbruggen. Alb. Swijnenburg Transporten b.v. weet er wel een oplossing voor.

Ervaring

Onze mensen zijn opgeleid om mogelijkheden te vinden. Door de jaren heen hebben wij veel ervaring opgedaan in het hijsen van steigermaterialen, units, keten, kunstwerken, natuursteen, constructie, machines en vele andere goederen.

Plaatsen van glas

Ook zijn wij gespecialiseerd in het plaatsen van glas. Glas is een heel kwetsbaar product, wat een specifieke behandeling vraagt. Onze chauffeurs/machinisten hebben geruime ervaring met het plaatsen van glas in allerlei soorten/maten /uitvoeringen.

Unieke hulpmiddelen

Om sommige hijsklussen te kunnen uitvoeren, beschikken we over vele hulpmiddelen. Sommige hijsklussen vragen om zeer specifieke hulpmiddelen, die soms in eigen beheer ontwikkeld worden. We beschikken o.a. over vele soorten evenaars, pallethaken, platenklemmen, (glas)zuigers.

Ook voor de grotere klussen

Door het grote bereik van onze kranen, kunnen we steeds grotere klussen te realiseren. Het gebeurt regelmatig dat we instaat zijn om werkzaamheden voor een mobiele kraan uit te voeren, waardoor een mobiele kraan bespaard wordt.